دوره 7، شماره 3 - ( 5-1401 )                   جلد 7 شماره 3 صفحات 271-268 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sadeghizadeh-Yazdi J. Food Polymeric Packaging Life Cycle Assessment (LCA). JNFS 2022; 7 (3) :268-271
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-454-fa.html
Food Polymeric Packaging Life Cycle Assessment (LCA). Journal of Nutrition and Food Security. 1401; 7 (3) :268-271

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-454-fa.html


چکیده:   (1333 مشاهده)
 
Food packaging is used to maintain the safety and quality of food during distribution and storage and to protect them from adverse internal and external conditions, such as water vapor, spoilage due to microorganisms, moisture, light, and dust. In this regard, lots of research studies have been done to increase shelf life, safety, and quality to create suitable physicochemical conditions for food .
     

دریافت: 1400/5/11 | انتشار: 1401/5/28 | انتشار الکترونیک: 1401/5/28

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb