دوره 7، شماره 2 - ( 2-1401 )                   جلد 7 شماره 2 صفحات 138-136 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Marzban A, Rahmanian V, Marzban A, Ramezani Siakhulak F. The Role of Probiotics in Improving Alzheimer's Disease. JNFS 2022; 7 (2) :136-138
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-431-fa.html
The Role of Probiotics in Improving Alzheimer's Disease. Journal of Nutrition and Food Security. 1401; 7 (2) :136-138

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-431-fa.html


چکیده:   (1788 مشاهده)
Alzheimer's disease is the most common form of age-related dementia and is one of the most rapidly increasing diseases worldwide (Agahi et al., 2018, Azm et al., 2017). There are over 50 million people worldwide living with Alzheimer's disease. The prevalence of Alzheimer's disease is predicted to more than 100 million in 2050.
     

دریافت: 1400/3/31 | انتشار: 1401/3/9 | انتشار الکترونیک: 1401/3/9

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb