دوره 7، شماره 1 - ( 10-1400 )                   جلد 7 شماره 1 صفحات 6-4 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Jafari-Nodoushan A A. COVID 19 and Nutrition in Mucormycosis (Black Fungus). JNFS 2022; 7 (1) :4-6
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-505-fa.html
COVID 19 and Nutrition in Mucormycosis (Black Fungus). Journal of Nutrition and Food Security. 1400; 7 (1) :4-6

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-505-fa.html


چکیده:   (960 مشاهده)
Mucormycosis or black fungus is usually a rare but life-threatening infection resulting from commonly distributed fungi belongingto the Mucorale orders. The disease was previously known as zygomycosis, since Rhizopus species, such as Rhizopus arrhizus, Rhizopus microsporus, and Rhizopus oryza were more isolated from infected patients than Mucor (Chegini et al., 2020, Spellberg, 2017)
     

دریافت: 1400/8/5 | انتشار: 1400/11/2 | انتشار الکترونیک: 1400/11/2

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb