دوره 9، شماره 3 - ( 5-1403 )                   جلد 9 شماره 3 صفحات 384-383 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Patel S, Das K. Caffeine: A boon or a bane?. JNFS 2024; 9 (3) :383-384
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-1067-fa.html
Caffeine: A boon or a bane?. Journal of Nutrition and Food Security. 1403; 9 (3) :383-384

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-1067-fa.html


چکیده:   (439 مشاهده)
Caffeine, the extensively honored central nervous system boost constitute in coffee, tea, and chocolate, has been considerably delved for its different impacts on health . While moderate input offers benefits like enhanced mood and alertness , inordinate consumption poses pitfalls, including headaches, pulsations, and anxiety.
     

دریافت: 1403/3/4 | انتشار: 1403/5/30 | انتشار الکترونیک: 1403/5/30

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2025 CC BY-NC 4.0 | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb