دوره 6، شماره 2 - ( 2-1400 )                   جلد 6 شماره 2 صفحات 100-98 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Marzban A, Khabiri F, Anbari Nogyni Z. Nutrition during COVID-19. JNFS 2021; 6 (2) :98-100
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-378-fa.html
Nutrition during COVID-19. Journal of Nutrition and Food Security. 1400; 6 (2) :98-100

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-378-fa.html


چکیده:   (1265 مشاهده)
In December 2019, a new strain of the corona virus, as a subset of coronaviruses was identified for the first time in Wuhan, China. Symptoms included fever, cough, and muscle aches that are very similar to the seasonal flu.
     

دریافت: 1399/12/1 | انتشار: 1400/2/21 | انتشار الکترونیک: 1400/2/21

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb