دوره 6، شماره 3 - ( 5-1400 )                   جلد 6 شماره 3 صفحات 194-193 | برگشت به فهرست نسخه ها


XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Marzban A, Soleymani-Rad M. Probiotics, Prebiotics, and COVID-19. JNFS. 2021; 6 (3) :193-194
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-353-fa.html
Probiotics, Prebiotics, and COVID-19. Journal of Nutrition and Food Security. 1400; 6 (3) :194-193

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-353-fa.html


چکیده:   (808 مشاهده)
In a diet, probiotics and prebiotics play an important role in regulating the immune response function through the intestinal microbiota, which in turn affects the immune system. While probiotics have been shown to reduce diseases, such as the flu, which is a respiratory infection. The National Health Commission of China and the National Bureau of Traditional Medicine of China recommend that probiotics be used in acute patients with COVID-19 to prevent secondary bacterial infection (Antunes et al., 2020, Anwar et al., 2020).
     

دریافت: 1399/7/15 | پذیرش: 1399/10/22 | انتشار: 1400/5/26 | انتشار الکترونیک: 1400/5/26

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2022 CC BY-NC 4.0 | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb