XML Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Sanjari S, Sarhadi H, Shahdadi F. Investigating the Effect of Spirulina platensis Micro Algae on Textural and Sensory Properties of Baguette Bread. JNFS. 2017;
URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-168-fa.html
Investigating the Effect of Spirulina platensis Micro Algae on Textural and Sensory Properties of Baguette Bread. Journal of Nutrition and Food Security. 1396;

URL: http://jnfs.ssu.ac.ir/article-1-168-fa.html


چکیده:   (37 مشاهده)
این مقاله فاقد چکیده می​باشد.
     

دریافت: ۱۳۹۷/۳/۵ | پذیرش: ۱۳۹۷/۳/۵ | انتشار: ۱۳۹۷/۳/۵

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
کد امنیتی را در کادر بنویسید

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2018 All Rights Reserved | Journal of Nutrition and Food Security

Designed & Developed by : Yektaweb